سود پرک

ساخت وبلاگ

قیر، ماده ای سیاه رنگ، با بویی نامطبوع و ترکیبی مشابه و مشتق شده از نفت خام است. این ماده ماهیتی روان، جامد و چسبناک داشته و طی مراحل و واکنش های مختلف تهیه می گردد. این ماده کاربرد فراوانی در صنعت راهسازی، ساختمان سازی، کشاورزی و تولید عایق های رطوبتی خواهد داشت.

 

قیر از جمله پسماندها و محصولات جانبی تولید شده از نفت خام است که تاریخچه پیدایش آن به زمان سومریان و آشوریان مربوط بوده و آغاز صنعت و کاربرد مدرن این محصول برای نخستین بار در سال ۱۷۱۲ میلادی در فرانسه انجام گرفت.

 

در آن زمان کارگران معدن های اطراف این کشور، سنگ قیرهای طبیعی را کشف نموده و پس از استخراج این ترکیب، از آن به عنوان یک پوشش در سطح جاده‌ها و راه‌های بین روستایی استفاده نمودند. آن ها این ترکیب را در سطح جاده قرار داده و به دلیل نداشتن تجهیزات مناسب جهت صاف نمودن قیر، از آمد و شد و تردد ماشین ها در مدت زمان طولانی جهت ابزاری به منظور مسطح نمودن این ترکیب در سطح جاده استفاده کردند. رفته ‌رفته استفاده از آهن داغ، توانست جایگزین نیروی وارد شده به وسیله لاستیک ماشین ها شده و یک آسفالت نسبتاً مسطح در مسیرهای ارتباطی ایجاد نماید.

 

 نگهداری از اجساد به شکل مومیایی، چسباندن آجر جهت ساخت معابد، ساختمان ها و کلیسا و استفاده از این ترکیب به عنوان عایق ضد آب از مهمترین مصارف اولیه قیر در طول تاریخ بشر بوده است که به مرور زمان دانش بشر در خصوص منابع استخراج این ترکیب، تولید شیمیایی آن در کارخانجات وابسته به صنایع پتروشیمی، ساختار و عملکرد آن افزایش یافته و امروز از این ترکیب در صنایع کشاورزی، ساختمان سازی، راهسازی و تولید برخی از ترکیبات شیمیایی مانند چسب و رنگ استفاده می شود.

 

 ساختار شیمیایی قیر چیست؟

 قیر یک محصول جانبی از فراورده های نفتی بوده که متشکل از سه بخش اصلی، در بیشترین میزان هیدروکربن ها، هترو اتم ها( اکسیژن، نیتروژن و گوگرد) و فلزات از جمله وانادیوم، نیکل و آهن است. با این که میزان فلزات موجود در ساختار قیر کمتر از یک درصد است، اما همین میزان کم نقش بسیار مهمی در ایجاد و حفظ ساختار این فراورده نفتی ایفا خواهد نمود.

 

تولید و استخراج انواع مختلف قیر

 معمولاً قیرهای مورد استفاده در صنایع مختلف به دو شکل کلی قیر طبیعی و قیر نفتی موجود بوده و دارای تفاوت‌های ماهیتی و ساختاری فراوانی با یکدیگر هستند. در این خصوص ابتدا به بررسی و استخراج قیرهای طبیعی پرداخته و سپس انواع مختلف قیر های نفتی را به اختصار توضیح خواهیم داد.

 

 قیرطبیعی و نحوه استخراج آن

 قیرطبیعی از تبخیر مواد فرار موجود در ساختار نفت در اعماق لایه های زمین ایجاد گردیده و در معادن مختلف جهانی استخراج می گردد. این نوع قیر دارای میزان بسیار زیادی هیدروکربن بوده و دارای قابلیت چسبندگی بسیار بالایی می باشد. قیرطبیعی از بسیاری از معادن در استانهای مختلف کشور از جمله بهبهان، کرمانشاه اخراج گردیده و دارای میزان گوگرد بیشتر، میزان کمی خاکستر و حجم بسیار کمی از روغن نسبت به قیر نفتی است.

 

 قیر های نفتی

 غیر نفتی همانطور که از نام آن پیداست، از پالودن نفت خام در طی دو فرآیند پیوسته و ناپیوسته در آزمایشگاه های وابسته به صنایع پتروشیمی، بر اثر گرما دهی در دمای خیلی بالا و زمان طولانی تهیه می گردد. در طی فرآیند گرمادهی در مدت زمان طولانی مواد موجود در نفت خام مانند بنزین و روغن های نفتی از ساختار نفت خارج شده و ماده باقی مانده پسماندهایی به نام قیر است که رنگ سیاهی داشته و در طی ۶ مرحله در دماهای مختلف گرمادهی مواد غیر ضرور خود را از دست خواهد داد.

 

 قیر قطرانی

 یکی دیگر از انواع مختلف قیرهای مورد استفاده در صنعت، قیر قطرانی است. این نوع قیر تا چند سال گذشته با قیر طبیعی یکسان در نظر گرفته شده و به مرور زمان با افزایش آگاهی، مطالعات بیشتر و انجام روش های آزمایشگاهی تفاوت بین این دو نوع قیر بر تولید کنندگان این محصول آشکار گردید. 

 

قیر پلیمری

 زنجیره های بلند تشکیل شده از زیر واحدهای کوچک به نام مونومر گفته می شود که از مواد آلی تهیه گردیده و با توجه به خصوصیات شیمیایی و ویژگی های ظاهری در گروه‌های مختلفی طبقه‌ بندی می‌شود. این نوع از مواد آلی در گروه‌های مختلف جهت اختلاط با قیر در کارخانجات مرتبط با صنایع پلیمری تولید گردیده و پس از ترکیب با قیر نفتی یک ترکیب بسیار مناسب جهت استفاده در صنایع راه و ساختمان ایجاد می نمایند

 

 قیر امولسیون

 قیر امولسیون یکی دیگر از انواع مختلف قیر بوده که با استفاده از تکنولوژی ساخت امولسیون در کارخانجات تولید قیر تهیه می گردد. در این روش قیر به شکل گلبول‌های ریزی در فاز پیوسته آب شناور و پراکنده شده و هرگز در آن حل نخواهد شد. معمولاً میزان قیر در این نوع از امولسیون های تهیه شده از ۵۵ تا ۶۵ درصد متغیر می باشد. 

 

 قیرهای محلول

 یکی از کاربردی ترین و شناخته شده ترین انواع قیر های تولید شده در کارخانجات، قیرهای محلول هستند. قیر محلول از حل کردن قیر خالص در روغن های نفتی و یا حلال های صنعتی به دست آمده و بیشترین کاربرد را در صنایع راهسازی و ساختمان سازی به خود اختصاص می دهد.

 

کیفیت قیرهای محلول تولید شده بستگی به چند عامل بسیار مهم مانند، کیفیت قیر خالص، کیفیت ماده حلال و مقدار و میزان ماده حلال داشته و معمولاً ۱۰ تا ۵۰ درصد مواد به عنوان حلال استفاده می شود. قیرهای محلول در سه دسته قیرهای کندگیر، زودگیر و دیرگیر تقسیم بندی شده و دارای ویژگی های منحصر به فردی در هر گروه هستند.

 

 قیرهای دمیده و یا قیرهای راهسازی

 

 قیرهای دمیده و یا اصطلاحاً اکسیده از انواع پرطرفدار و مورد استفاده قیر در صنایع راهسازی بوده و توسط فرایند دمیدن هوا در درجه حرارت بسیار بالا برسطح قیر تصفیه شده و یا اصطلاحاً خوراک تهیه می شوند. 

قیرهای اکسیده و یا همان دمیده را معمولاً بر اساس درجه نفوذ یا اصطلاحاً گرید تقسیم بندی می نماید. نفوذپذیری، پارامتری جهت بیان قوام و استحکام قیر بوده و با استفاده از سوزن های مخصوص آزمایشگاهی در شرایط ویژه، توسط افراد متخصص اندازه گیری می شود. این تقسیم بندی بر اساس درجه نفوذ پذیری جهت استفاده در صنایع راهسازی و تولید آسفالت، کاربرد بسیار زیادی داشته و نشان دهنده میزان استحکام و قوام قیر مورد استفاده است.

 

کاربردهای مختلف قیر

•   صنعت راهسازی

•   صنعت ساختمان سازی

•   صنعت تولید عایق و ایزوگام

•   صنایع تولید رنگ و چسب

 

عمده فروشی ای اس جی ترید (esgtrade)

یکی از شرکت ها و مراکز پخش عمده و آنلاین قیر عمده فروشی اینترنتی ای اس جی ترید است. این شرکت توزیع کننده، تمامی انواع قیرهای تولید شده در کارخانه های ایران را به شکل عمده و آنلاین در اختیار خریداران قرار داده و دارای امن ترین سامانه پرداخت اینترنتی است.

 

این شرکت عمده فروشی آنلاین با ارائه توضیحات فیزیکی و شیمیایی قیر ارائه جدول آنالیز این محصول یک راهنمای جامع و کامل در اختیار خریداران قرارداده و سفارش ثبتشده مشتریان را در کوتاه ترین زمان، با بهترین اشکال حمل و نقلی با کمترین سود در اختیار آنها قرار خواهد داد.

 

منبع: 

http://www.eghtesadeiranonline.com/vdciw3apzt1a532.cbct.html

 

 

سود پرک...
ما را در سایت سود پرک دنبال می کنید

برچسب : عمده فروشی آنلاین,ای اس جی ترید,عمده فروشی آنلاین ای اس جی ترید, نویسنده : بابک قزل paraksood بازدید : 282 تاريخ : يکشنبه 16 شهريور 1399 ساعت: 12:46